Beijing shopping


Find de gode steder at shoppe i Beijing

Beijing har ingen mangel på gode shopping muligheder. Det er en vidunderlig by, hvor man kan købe berømte kinesiske souvenirs, såsom silke, jade smykker, antikviteter, porcelæn og træ udskæringer. Som hovedstad i Kina, er Beijing en vidunderlig by at købe traditionelle kinesiske elementer, såvel som antikviteter og silke. For mere moderne shopping, har Beijing også masser af store indkøbscentre, hvor du kan finde usædvanlige kinesisk mode, såvel som internationale designer mærker, for en anstændig pris.

En række distrikter i Beijing appellerer til forskellige typer af shopping. For billige nips og billige smykker, bør du besøge Dazhalan Alley, en smuk shopping gade, som er overfyldt med alle mulige usædvanlige og interessante emner, hvoraf mange er små nok til at pakke ned i din kuffert for at tage det med hjem. Dazhalan Alley er beliggende sydvest for Tiananmen Square. Fra Qianmen, gå stik syd og drej til højre ind i Dazhalan Alley et par blokke længere ned.

Den mest berømte shopping distrikt i Beijing er Wangfujing Street, en fodgænger zone, der ligger et par gader øst for Den Forbudte By. Denne skinnende shopping gade er foret med moderne butikker, som sælger alle former for kinesiske og internationale tøjmærker, ure, sko og tilbehør. Wangfujing Street er travlest på sommeraftener, når gaden kommer til live med mange lysende neonskilte og højtalere der spiller pop musik.

En shopping tur til Beijing ville ikke være komplet uden køb af mindst én piratkopierede DVD - en kinesisk specialitet. Film og musik butikker er spredt over hele byen, og tilbyder alle typer film og CDer til rådighed, både vestlige og asiatiske, herunder mange film der fortsat vises i biograferne. Selv om der ikke er noget særligt kvarter hvor det er bedst til at finde DVD butikker, er de dog nemme at få øje på og tilbyder normalt et lignende udvalg af titler.

Der er også en række speciale markeder i Beijing. For silke, gå til de små hutong gader sydvest for Den Forbudte By i nærheden Dazhalan Alley. Der er flere rækker af silke leverandører her, som sælger både silke i store mængder og silke genstande. I mellemtiden er Liulichang Cultural Street (Hepingmen Metro Station) er et vidunderligt sted at besøge for nogle Beijings markeder for antikviteter, brugte bøger, kunst og kunsthåndværk, og eventuelt købe noget.

Elverbrn legetj