Beijing Natteliv, Cafe og Resturant


 

Beijing natteliv og restauranter

Beijings natteliv og restauranter er begge godbidder. Andesteg er Beijings mest kendte menu, og Dadong Roast Duck (1-2 / F Nanxincang International Plaza, 22A Dongsishitiao, Dongcheng District) er en af de mest respekterede Beijing Andeki restauranter i byen. Højdepunktet af deres omfattende menu er naturligvis andesteg, hvilket er meget magert, og når de er tilberedt over Dadong spitfire bliver det utrolig lækkert. En ordre vil være for 2 personer og består af pandekager og en række forskellige slags pynt. En anden Beijing specialitet er dumplings, som er ligesom pasta lommer fyldt med alle mulige lækre former for fyld. Dongbei Ren (1A Xinzhong St., Dongzhimen Ydre District; +86 10 6415 2855), som betyder "Nordøstlige Mennesker", er en restaurent i Manchurian stil, der specialiseret sig i dumplings med en lys, munter atmosfære, hvor tjenerne er klædt i traditionelle kostumer.

For vestlige lækkerier, er Luce (138 Jiugulou Ave., Dongcheng District; +86 10 8402 4417; www.lucebeijing.com) en stille, chik italiensk restaurant med en tagterrasse med vinbar, der tilbyder jazz musik og en international vinliste at gå langs med deres enkle, men velsmagende italienske menu. Andre restauranter ligger på Jiugulou Ave. i Dongcheng Distriktet, som ikke ligger langt fra Houhai Lake, og en række natklubber og meget turistpræget barer ligger langs søens sydlige gangbro, hvor restaurant medarbejdere stå udenfor forsøger at lokke potentielle kunder indenfor.

Beijings vigtigste nattelivs distriktet er Sanlitun, en bar gade i Chaoyang Distriktet i den nordvestlige del af Beijing. Her finder du et kæmperække af barer og restauranter samt et stort moderne indkøbscenter, og masser af alkohol mættede udlændinge leder efter billige drinks og andre lækkerier. The Side Saddle (1/F South Wing, Nali Gårdhave, 81 Sanlitun Rd. North, Chaoyang District, +86 10 5208 6005; www.beijingsaddle.com) er en lille burrito i Sanlitun, hvor du kan vælge fra en bred vifte af fyld til din massive grillet burrito, og de tilbyder også nogle af de billigste øl af Qingdao i byen - 5 ¥ (Omkring 4DKK)! The Side Saddle er et godt startsted eller slutsted til en aften i byen hvor man udforsker barer i Sanlitun.

Elverbrn legetj