Hotel Beijing

Find inspiration til Hotel i Beijing

Gæstfriheden og den stigende økonomi i Beijing udstrækkes til dens hoteller, som er talrige og spænder fra meget venlige, rene vandrehjem til fem stjernede luksus hoteller. Mens de fleste af de billigere hotel muligheder i Beijing ligger i byens nyere områder længere væk fra byens centrum, er der også masser af muligheder lige i midten af Beijing, tæt på Den Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By.Find Hotel Beijing

Raffles Beijing Hotel

Dette er et smukt og historisk hotel beliggende lige rundt om hjørnet fra Den Forbudte By og tilbyder ekstrem luksus i hjertet af Beijing. På stedet har The Writer's Bar har flere hyggekroge hvor man kan nyde cocktails, og værelserne er pyntet med komfortable senge, udsmykkede marmor trapper, dæmpet belysning og fantastisk service.

Bamboo Garden Hotel

Beliggende i et gammelt hutong (gyde) distrikt, er dette hyggelige hotel i Beijing er tæt på de frodige bredder af Houhai Lake. Hotellet selv synes fra en svunden æra med de traditionelle møbler i Ming dynastiets stil og indretning, enestående kinesiske ottekantede vinduer og grønne bambus træer viftende omkring. Værelserne her er indrettet med traditionelle møbler, afrundet døråbninger og prisen er overkommelig uden at virke billig.

Haina Hostel

Denne lille venlige kro fungerer som både et hotel og et hostel, med private og flermands værelser til rådighed for overkommelige priser. Rent og god service, de ansatte taler forståeligt engelsk og værelserne er små, men velholdte. Hotellet er beliggende i det nordøstlige Beijing nær Dongzhimen Distriktet langs en stribe af unikke restauranter, natteliv og meget tæt på metroen.

Leo Hostel

Dette lyse, komfortable hostel ligger lige rundt om hjørnet fra Den Himmelske Freds Plads er omtrent lige så centralt beliggende og venligt som en rygsækrejsende kan bede om. Beliggende i en historisk Beijing Siheyuan, eller gårdhave hjem, har vandrehjemmet en fantastisk gammel atmosfære fra Beijing, og det ligger i en gammelt hutong (gyde) distrikt i Beijing, hvor lige uden for hoveddøren finder du en charmerende travl shopping gade med snesevis af små butikker og mad steder.

 

Elverbrn legetj