Golf Beijing


Spil Golf i Beijing

Golf er blevet en mere populær sport i Kina i løbet af de sidste ti år, så mange Beijing golfbaner er sprunget op rundt omkring i byen og tilbyder sig til befolkning af kinesiske og udenlandske forretningsfolk. De fleste golfbaner i Beijing er designet i en amerikansk stil, med brede fairways og velplejede greens.

Beijing CBD International Golf Club - golfbane

No.99 Gaobeidian Lu, Chaoyang District; +86 10 6738 4801; www.h-cgolf.com
Denne 18-hullers bane er en par 72 PGA standard golfbane med Blue Grass fairways og Bent Grass greens. Beliggende et par kilometer øst for Beijings Central Business Distrikt (CBD), ligger banen er tæt på byen og er den eneste bane der bliver brugt til ”Tournament Player Course” i Asien.

Beijing Golf Club - golfbane

East Bank of Chaobai Reservoir, Shunyi District; +86 10 8947 0005; www.beijinggolfclub.com
Designet af Benz & Poellet i 1985 er denne 18-hullers par 72 golfbane, beliggende i det grønne, internationale nordøstlige område af Beijing, ikke langt fra Capital International Airport. Høje træer omringer fairways og det første hul på 370 meter og par 5 tilbyder Den Kinesiske Mur som en fjern baggrund.

Beijing Country Golf Club - golfbane

West of Chaobai River, Mapuo, Shunyi District, +86 10 6940 1111; www.bccgolf.com
Dette sprudlende golf kompleks nær Chaobai River i det nordvestlige Beijing har 54 huller fordelt på flere baner. Par 72 banen blev designet af Cheng Chen Bo og åbnede i slutningen af 1980'erne. Ud over golf klub, bliver en række aktiviteter udbudt på Beijing Country Club, herunder tennis, swimmingpool, vægtløftning og bowling.

Beijing Daxing Capital Golf Club - golfbane

Nian Tan Reservoir, Huang Village, Daxing District; +86 10 6121 5700; www.bdcgolf.com
Denne milde, grønne golfbane har en overflod af træer og flotte fairways. Designet af Tom Pearson, kan Beijing Daxing Golf Club prale med en 18-hullers, par 72 bane beliggende i Daxing, ca 20 km syd for Tiananmen Square. Denne klub er en del af Open Fairways programmet og accepterer Golfer's Pas.

Elverbrn legetj