Attraktioner i Beijing


Mange attraktioner i Beijing

Tiananmen Square

Genstand for megen debat og kontroverser gennem historien, er Den Himmelske Freds Plads, en af Beijings berømte attraktioner. Det er en massiv konkret kvadratisk størrelse, som består af flere gader, omgivet af de største kinesiske regerings bygninger. Aktiviteter her spænder fra drageflyvning fra før daggry til morgen besøg på Mao Ze Dong's mausoleum, som er placeret i midten af pladsen. For det meste er Den Himmelske Freds Plads er et sted at stå og tage billeder. Offentlig transport: Metro Rød Line 1 til Tiananmen øst eller Tiananmen Vest eller Blå Line 2 til Qianmen.

Den Forbudte By

Dette er Kinas gamle kongelige palads, som engang var hjemsted for kejseren, og i dag fungere det som et overdimensioneret museum og er en populær Beijing attraktion. Den Forbudte By er udformet som en række gårde inde gårde, hver mindre end den næste, idet man går gennem komplekset. Historisk set er kun kejserens vigtigste medarbejdere der havde tilladelse til at færdes i de indre gårde, men nu besøgende komme ind til de inderste gårde - elegante haver, hvor tilbage at det kun var kejseren og hans familie der havde tilladelse. Den Forbudte By er et imponerende arbejde af arkitektoniske kunst og et monument over landets imperialistiske historie. Entrépris for højsæson koster 60 ¥. Offentlig transport: Rød Line 1 til Tiananmen vest eller øst.

Den Kinesiske Mur

En af verdens sande vidundere, Den Kinesiske Mur er den største af Beijings attraktioner og et foretrukket turistmål i Kina. Opdelt i mange dele, der er flere steder man kan besøge muren, som løber gennem bjergene i nord og vest for Beijing. For at booke en tur til Muren, skal du spørge på dit hotel eller hostels reception, eller de virkelig eventyrlystne rejsende kan ankomme uafhængigt via langdistance tog. De tre vigtigste områder på Den Kinesiske Mur der bør besøges er Badaling, Simatai og Mutianyu. Badaling er den lettest tilgængelige og mest besøgte. Entrépriser for de fleste områder af muren koster ¥ 40 eller 150 ¥ og bør dække både transport og billetter på en tur.

2008 Beijing Olympic Green

Med fanfare og kontroverser under 2008 OL i Beijing og nu lang roligere er Den Olympiske Green blevet et ikon som en attraktion i Beijing. Nogle af det mest banebrydende bygningsværker på jorden blev bygget til dette OL, herunder Bird's Nest, en klump af snoet stål, der udgør hovedstadion, og det øko venlige National Aquatics Center (også kendt som Water Cube), et selvstændigt svømmecenter. Den olympiske Green er beliggende i den nordlige del af Beijing, og det er gratis at vandre rundt på de grunde, som er åbne for offentligheden. Indgangen til Water Cube koster ¥ 30, og Bird's Nest koster 50 ¥. Offentlig transport: Mørkegrøn Line 8 til Olympic Park.

Sommer Paladset

Denne sprudlende have og sø kompleks ligger i udkanten af Beijing, og var engang tilbage i tiden sommerferie bolig for Kinas kejsere og kejserlige familie. Der er masser at se og gøre her som kan tage en hel dag, eller en eftermiddag i sightseeing, fra at udforske de skulpturelle haver til lystsejlads på søerne og nyde et par øjeblikke af ro i en rolig pavillon. En kombinations billet giver adgang til hele komplekset koster ¥ 60. Offentlig transport: Blå Line 2 til Beigongmen eller Xiyuan.

Elverbrn legetj